top of page

TERVEZÉSI STRATÉGIA

Éntér Design

Manapság a világ az internet segítségével folyamatosan tágul, ezzel párhuzamosan a népesség ugrásszerűen növekszik, így az emberek egyre kisebb élettérrel rendelkeznek. Ez a probléma főleg a nagyvárosokban jelentkezik, ahol 25-40 m2-es lakásokat kell élhető térré alakítani. Szakmai véleményünk alapján ezek a terek igénylik legjobban a belsőépítészek közreműködését, mivel itt minden centiméter számít. Célunk, hogy a mini garzonok és stúdiólakások az egyén minden igényét kielégíthessék, mind funkcionálisan, mind pedig esztétikailag. A kislakás ne egy hely legyen ahol meghúzza magát, hanem egy kis ékszerdoboz, egy otthon.

KIS ALAPTERÜLETŰ LAKÁSOK

ÉPÍTÉSZET

Egy építkezés emebertpróbáló feladat. Építészként feladatunknak tűztük ki, hogy ezen az úton végigkísérjük a megrendelőt. Az első pillanattól, akár már a telek kiválasztásától kezdve szakmai tanácsokkal látjuk el és segítjük eligazodni a szabályozások útvesztőjében. A tervezési folyamat során szorosan együttműködünk, a személyes kapcsolat, a megrendelő és igényeinek megismerése segít minket hozzá ahhoz, hogy számára a legmegfelelőbb épület születhessen meg.

Az ember számára élete legnagyobb és leghosszabb távú befektetése az otthonteremtés. Szezonálisan cseréljük a ruháinkat, meghatározott időközönként a használati cikkeinket, de az otthonunktól azt várjuk, hogy állandóságot és biztonságot jelentsen számunkra évtizedeken keresztül. Az otthon, az otthonosság a hozzánk alakított, ránk szabott személyes teret, az ÉnTeret jelenti. 

 

A másik rendkívül jelentős terület az ember életében a hivatás, a karrier, melyet időt és fáradságot nem kímélve, rengeteg munkával felépít. A saját és munkatársai közérzete, az ügyfelek bizalma, a törzsvendégek hűsége mind múlik azon, hogyan érzik magukat a térben, amit használnak. 

 

Tervezőként célunk ezen személyes tereknek a megalkotása, az otthonosság megteremtése, a vállalkozás sikerének elősegítése, legyen szó kislakásról, családi házról, munkahelyről, vagy más közületről, új építésről vagy felújításról. 

KÖZÜLETEK

Egy vállalkozás megvalósítása megváltoztathatja egy ember életét, de sokszor problémát okoz a kis költségvetésű közületek optimális kialakítása. Tervezőként célunk hozzásegíteni ahhoz, hogy a rendelkezésre álló keretből a legtöbbet ki lehessen hozni. Megkeressük a legjobban passzoló stílust, az elérhető designt.

bottom of page