top of page

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

AIRBNB LAKÁS, BUDAPEST I.

A lakás kialakítása szempontjából fontos, hogy különleges és emlékezetes legyen, mivel egy akár rövid, akár hosszútávú kiadás során a figyelemfelkeltés és a  kialakuló közösségia média által nyújtott reklám teheti lehetővé a maximális kihasználhatóságot.

A cél egy eklektikus enteriőr kialakítása, ami mindenképpen jó irány, mivel a kevert stílusok izgalmasak. A klasszikus és modern stíluselegy alkalmas a tér egyszerre elegáns és vagány kialakítására, ami "high end" hatást kelt.

szoba1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

ÉnTér design nappali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

PÁLYÁZAT, CSALÁDI HÁZ BELSŐÉPÍTÉSZETE

KISSZÉKELY

csempe1.jpg
csempe5.jpg
csempe3.jpg
csempe4.jpg

A koncepció egyik alappillérét az a gondolat formálta, hogy a hétvégi ház, a nyaraló a könnyedség, a móka és a kikapcsolódás helyszíne. A projekt címe így a Szűr-realitás szójáték lett.

A magyar népi építészet és belsőépítészet elemeit szerettem volna egy a nagyvárosias élethez szokott családnak közvetíteni. A népművészeti elemek és népi motívumok az alapvetően letisztult terekben gegekként jelennek meg, így a Z generáció számára is „fogyaszthatóvá” válik. Ehhez egy a projekthez tervezett Sárközi motívumok ihlette egyedi csempe, járólap család és az ugyanezekkel a motívumokkal tervezett egyedi tapéta asszisztál.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

PÁLYÁZAT, CSALÁDI HÁZ BELSŐÉPÍTÉSZETE

KISSZÉKELY

A városi család vidéki otthonának megtervezése során fő célom az volt, hogy mindkét létformának az
előnyeit beépítsem az új otthonba. E két létforma áthatása alkotja a tervezési koncepciót.


Olyan otthon kialakítását tűztem ki célul, ahol a városlakónak nem kell feladnia a megszokott kényelmét, a térszervezés a modern család igényeire szabott, lehetővé téve a közös kikapcsolódást és az elvonult pihenést.


Ugyanakkor az anyaghasználat a természetet idézi, a felhasznált motívumokat a tájegység népi alkotásai ihlették, textiljei és dekorációja a kortárs magyar képzőművészek/ művészek munkája.

ÉnTér design belsőépítészeti terv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

CSALÁDI HÁZ ÁTALAKÍTÁSA, BUDAPEST XI.

A terv egy budapesti családi ház átalakításra készült. A hívószavak, melyeket a család megfogalmazott, egyfelől a modern elegancia másfelől a játékosság voltak, így a fő tervezői feladat e két igény összehangolása és egyidejű megjelenítése volt.


Az összhangot a teljes lakásban a formák és színek játéka adja, a szögletes és kerek, a légies és „súlyos”, férfias és nőies váltakozásával. A család közös tereiben a színek visszafogottak, a főszerep a formáké, a hangsúlyos világítótesteké. A szülői háló intim terében az arány megfordul. A szabadon tobzódó színeken van a hangsúly, amit egyszerű vonalvezetés csillárok egészítenek ki.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

PENTHOUSE, BUDAPEST III.

Budapest III. kerületében épülő 5 lakásos társasház legfelső penthouse szintjén készülő lakás megtervezése volt a feladat.

A ház modern külső megjelenéséhez és high tech technológiájú gépészetéhez passzoló, mégis finom és otthonosságot sugalló enteriőr kialakítása volt a cél. A lakásban nagyon fontos tervezési elv volt a kilátásra hangolt hálószoba, ami az ingatlan legprominensebb pontjára került két oldalról nagy nyílászárókkal a tetőterasz felé, továbbá a hálószobát a nappalitól is csak egy üvegfal választja el, melyet igény szerint az izgalmas két oldalú sötétítőfüggönnyel optikailag is le lehet választani. A lakás alapvetően a ház miliőjének megfelelően modern, melybe a textúrák és a gazdag részletkialakítások csempésznek otthonosságot.

Képeket készítette: Sata Norbert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

CSALÁDI HÁZ, ÜRÖM

A modern-mediterrán stílusú családi ház külső megjelenésével összhangban, a belső terekben is megjelennek a mediterrán stílusjegyek; a kőfal, a nagy fa felületek, a nappali-étkezőben az alacsonyabb hajlású tetőforma, a hálóban a terrakotta színek. Ezeket egészíti ki a leheletnyi indusztriális hatás a lépcső kialakításában vagy az étkezőasztal fölötti lámpában. Az alapot pedig a nagy üvegfelületek, fehér falak, hangsúlyos szürke elemek adják, modern mégis otthonos teret létrehozva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

KAMASZ FIÚ BIRODALMA, ÜRÖM

Az új építésű családi ház emeletén a megrendelő kamasz fia számára valóságos kis birodalmat hoztunk létre, mely egy hatalmas szobából, külön fürdőből és WC-ből valamint egy nagy gardróbból áll. A szobában egy légtérben, mégis elszeparáltan kap helyet a háló és a nappali funkció. A kettőt elválasztó egyedi komódon forgatható TV áll, ami egyik irányba nézve az esti filmezést másik irányba nézve a baráti videojátokozást szolgálja ki. Az íróasztalon külön helye van a tanulásnak és a játéknak, amiket az asztal tört vonala választ el egymástól.

A fürdőt és hálót a karakteres színhasználat kapcsolja össze. A srác kedvenc színe, a sárga mindkét helyiségben hangsúlyosan jelenik meg, dobozszerű, játékos bútorelemeket alkotva, türkizzöld háttérrel.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

CSALÁDI HÁZ ÁTALAKÍTÁSA, DEBRECEN

A 4 gyermekes nagycsalád számára készülő, hagyományos térszervezésű családi ház kialakításakor a legfontosabb tervezési szempont egy valódi otthon-hangulatú otthon kialakítása volt, ahol a belső tér összhangban van az épület külső megjelenésével. A cél egy hagyományos vidéki családi ház megalkotása volt, ésszerű eszközök felhasználásával, ésszerű anyagi keretek között, mégis stílusos, egyedi megjelenéssel. Ennek érdekében a dizájnban a country stílus keveredik modern és klasszikus elemekkel.

KONYHA TERV

DÍJNYERTES PÁLYAMŰ

2018 évi NEFF konyhatervező pályázatára benyújtott pályamű.

A feladat meghatározott karaktereknek való különleges konyhák tervezése volt NEFF konyhagépek felhasználásával.

Irodánk 2 pályaműve is a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb munkák közé került.

KONYHA TERV

DÍJNYERTES PÁLYAMŰ

2018 évi NEFF konyhatervező pályázatára benyújtott  pályamű.

A feladat meghatározott karaktereknek való különleges konyhák tervezése volt NEFF konyhagépek felhasználásával.

Irodánk 2 pályaműve is a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb munkák közé került.

 

 

 

 

 

 

További képek >

TETŐTERASZ TERV

BUDAPEST III.

Budapest III. kerületében épülő 5 lakásos társasház legfelső penthouse szintjén készülő lakás teraszának terve során figyelembe kellett venni az épület külső megjelenését.

A modern homlokzata meleg hatású WPC felületekkel és a pergolával kimozdítja a hangulatot Budapest megszokott környezetéből és egy magas minőségű vidéki lugasos kert hangulatát idézi.

KERTTERV

BUDAPEST XII.

A kertterv egy Budapest XII. kerületi sorház kis magánkertjére készült. A gyerekeket és a felnőtteket is szórakoztató csaláfi tér kialakítása volt a cél. 

bottom of page