top of page

ESSENCIA

ÉTTEREM, BUDAPEST V.

A portugál-magyar fúziós étterem Budapest belvárosá-ban a Sas utcában található.

Az enteriőr kialakításánál fontos szempont volt, hogy otthonos jegyeket sugározzon és átadja a portugál életérzést.

Különlegessége a belső tér első traktusában kialakított "belső udvar", ami a szőlő-lugasok hangulatát idézi

Megvalósult 2020

Essencia Étterem_ÉnTér Design_Belsőépíté
Essencia Étterem_ÉnTér Design_Belsőépíté

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

SZÁLLODA, BUDAPEST V.

Budapest belvárosába tervezett szállodánknál az volt a koncepció, hogy egy az épület eredeti sajátosságait megőrizendő, de modern eszközökkel operáló enteriőr jöjjön létre olyan módon, hogy lentről fölfelé haladva egyre modernebb elrendezések és eszközök jelenjenek meg az épületben.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

SZÉPSÉGSZALON, BUDAPEST

A mindössze 21 m2-es szalonban egy kozmetikus és egy műkörmös számára alakítottunk ki egymástól elválasztott munkaállomásokat. Legfontosabb feladatunk a kis bérlemény tereinek optimális felosztása volt, gazdaságosan kivitelezhető megoldások segítségével. A világos színek optikailag tágítják a teret, a fa felületek othonosságot kölcsönöznek neki.

Megvalósult 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek >

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

BELVÁROSI ART DECO BÁR

A terv különlegessége, hogy az Art Deco stílus jegyeit mai modern eszközökkel leírva hozza létre az enteriőrt. Az interior ritmikáját a tér hosszanti irányában lévő ablakok és faltestek váltakozása adja meg, amire reflektálva lettek elhelyezve az asztalcsoportok és a fali díszítések. Fontos térmeghatározó elem a boltozatokban elhelyezett óriási méretű modern kristály csillárok. A tér legjelentősebb karaktermeghatározó eszközei a padlóburkolatok, amiknek a váltakozása a térszervezést, irányítást és a terek közötti áramlást segíti elő. A karaktert erősíti az egyedileg tervezett textilbőr falburkolat sárgaréz elválasztó elemekkel kombinálva.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

HIGH TECH BÁR, BUDAPEST V.

A terv egy V. kerületi vendéglátó egységre készült. A cél egy indusztriális jellegeket hordozó klasszikus bár han-gulat és a futurisztikus enteriőr keverése volt.

A fő irányelv a 3 szintet összekötő csigalépcső és a szintén mindhárom szinten átfutó sörlift  high tech karaktermeghatározó elemként való kezelése volt.

bottom of page